Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 239.
Wild 239
Dátum: 2015. október

Szia        

 

Tartalomjegyzék            

 

Élet a Vad Oldalon 

 

TTS Knight Knuckle

A Harley modelljei közül az FXDF Fat Bob valóban megérdemli a muscle bike elnevezést, egy ilyen átépítésére vállalkozott a TTS műhely, hogy jelentősen megfordulhasson a karakter.

 

Worm

Találó elnevezést kapott a Top Notch Company építése: kukac. Vékony, hosszúkás, íves – és még az ülés redőzése is egy korai pillangóra hasonlít.

 

Eger Custom

Nagyszerű kezdeményezés történt Egerben, ami egy kicsit jó a városnak, a turizmusnak, a történelemnek – és jó az épített motoros kultúrának is.

 

Avatar

A díj-hegyeket nyert lengyel ékszerdoboz számos egyedi alkatrészt birtokol, és Bogdan, az építő szem előtt tartotta a motorozhatóságot is, vagyis hogy megmaradjon az út élménye.

 

A klasszikus út

E havi café racerünk egy Ducati gyártmányú utcai sportmotornak született, végül az történt vele, mint sok korabeli elődjével: leszedtek róla minden felesleget.

 

Kunmadragos                

 

Az Ománi szultánság motoros szemmel

B.D. optimista, de ha valaki a tavalyi normandiai karikája után azt mondta volna neki, hogy egy év múlva az Arab-félsziget csodás tájain fog motorozni, azt szó nélkül szemberöhögi.

 

Oldalkocsis találkozó               

Veteránvilág            

Hírek régen              


Online is olvasható cikkek a lapból:

TTS Knight Knuckle - A CCE old school-ja

Az építs és utazz története folytatódik... A Custom Chrome Europe épített motoros túrái nyáridőben szerte Európában zajlanak. Most éppen Németország egyik legismertebb építőműhelye, a westerkappelni TTS mutatta be az old school építését. A helyszín stílusos, a Francia Riviéra és St. Tropez.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...