Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 238.
Wild 238
Dátum: 2015. szeptember

Szia        

 

Tartalomjegyzék           

 

Élet a Vad Oldalon 

 

Daytona Beach Best of Show

Példátlan sikerrel büszkélkedhet Moore úr letisztult formájú építése, hiszen néhány hónap leforgása alatt 7 Best of Show címet hozott el különböző amerikai versenyekről.

 

Triumph Tiger

E motor rendeltetése, hogy határátlépéskor megbotránkoztassa az ukrán vámosokat, akik a Triumph-ot már akkor sem ismerték, amikor még nem cirill betűkkel világított rajta a márkanév.

 

Frabato baggere

Frabato az eddigi beach cruiser fazonú motorját alakíttatta át baggerré. A helyzet pikantériája, hogy az ilyen vasak java túramotorból épül, ám ő egy 2006-os softailből építtetett dobozost.

 

Marlon Brando Tribute Bike

A színészóriás a The Wild One filmben nyújtott alakításával az ötvenes évek fiatalságának példaképévé vált, és 2015-ben végre megszületett a Marlon Brando Tribute Bike is.

 

Streetfighteresedő izom túramotor

Béla, az M1800 Riders MBK vezetője a Gigamachine Choppersnél építtetett motorjával alaposan feladta a leckét a kategorizáló kedvűeknek. Megszületett a muscle cruiser stílus.

Szubjektív teszt: Yamaha MT-09 Tracer

Richard nagy fába vágta a fejszéjét, amikor hibakeresésre indult a népszerű szörnyeteg túraváltozatával. Legfeljebb a szélvédelmébe tudott belekötni… de abba se nagyon.

 

Vissza a 66-os úton 2.

Finn karika 2.               

Hírek régen                

 


Online is olvasható cikkek a lapból:

Daytona Beach Best of Show - Larry Moore sikersorozata

Larry Moore nem csak egy Boardtrack-stílusú versenymotort épített saját kezűleg, hanem egy old school gépezetbe lehelt életet. A siker pedig példátlan lett, hiszen az idei Daytona Beach találkozón a Best of Show mellett megnyerte a legendás Rat’s hole szépségversenyt is!

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...