Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 245.
Wild 245
Dátum: 2016. április

Szia        3

 

Tartalomjegyzék             4

 

Élet a Vad Oldalon 6-10.

 

12-15. MOTO GRIZZLY

Grizzy ide, grizzly oda, ha felülsz erre az olasz–amerikai power cruiserre, inkább olyan érzésed támad, mintha bölényen lovagolnál, és menet közben annak szarvaiba kapaszkodnál.

 

16-22. RICK’S CHICANO

A chicano stílus alapjai: apehanger kormány, szinte földig érő első sárvédő, brutál hosszú kipufogók és egy aszfaltot súroló magnéziumcsík, hogy szikrák között gyűrhessük az utat.

 

24-27. THE SINNER

Már Mick Jagger a Stones-ból is megmondta, hogy minden bűnöző szent… és a spanyol Macco Motors fenegyerekeinek építése láttán ez az érzés csak erősödik az emberben.

 

28-33. AGRESSZÍV SHOWBIKE

A Gigamachine szelíd szörnyetege elölről nézve egy igazi kiállításokra való, klasszikus custom, hátulról viszont ott a peresgumis, rettenetes hátsókerék, ami más benyomást kelt.

 

34-38. KANSO

Mese egy ánglusföldön nevelkedett rusnya kis békáról, aki szépen kivárta a sorát, aztán hipp-hopp, királyfivá változott. S a mesébe valahogy a Zen esztétikai alapelve is belekerül.

 

40-49. EMAT SPECIAL

Mostanában kevés luxus motorépítés kerül ki az itthoni műhelyekből, ám a lapzártánk idején megrendezett 20. EMAT-on nem kevesebb, mint száz remek alkotás mérettette meg magát.

Gyermekmotoroztatás Kárpátalján                50-51.

Tavaszi veteránbörze                52-53.

Stunt történelem 3. 54-58.


Online is olvasható cikkek a lapból:

MOTO GRIZZLY POWER CRUISER

A brooklyni Venier Customs főnöke, Stefano Venier jó lokálpatriótaként klasszikus Moto Guzzikat (mi mást?) újít fel és épít át, a saját ízlésének megfelelően. Az utóbbi két évben pl. öt „Diabola” fantázianevű, újragondolt V65C-t szállított már le megrendelőinek.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...