Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 243.
Wild 243
Dátum: 2016. február

Szia        

 

Tartalomjegyzék             

 

Élet a Vad Oldalon

 

Csak sportosan!

Tomi Buellre vágyott, de amikor a Gigamachine-nak elárulta, hogy otthon van egy Sportstere is, a koncepció gyorsan „Új motor helyett építsünk inkább café racert a Sporiból!” lett.

 

A trike-on túl

Sepy tíz év alatt készült el a trike-jával, ezzel biztosan komoly helyezést érne el a hosszú távú motorépítések versenyében, ám az igazi döbbenet az, ami a trike mögött van!

 

Az ajándék

Mézízű gyermekkorunk idején sokunk ábrándozott arról, hogy egyszer a karácsonyfa alatt valami igazi vasra lel. Nos, Robinak valóra vált az álma… pedig már nem is számított rá.

 

Custombike

Három csarnok, 25 ezer négyzetméter, 300 kiállító, 32 000 látogató, 800 motor: talán kissé szerény nevet választott magának Európa egyik legnagyobb custom rendezvénye.

 

Yokohama Hot Rod Show

Ez itt a parkoló egy mini részlete. Egy custom show-t simán lehetne kint is rendezni a benti mellé. Az extravagancia pedig nem csak a kinézetben, hanem a hangban is megnyilvánul...

 

Stunt történelem 1.

Csáki Gyula a pályán füstbe-lángba borít mindent, róla csak látványos képeket lehet lőni. Most az egykerekezésnél is nehezebb feladatba vágott: megírja a magyar stunt ride történetét.

 

Messze még a Zorall-kony               


Online is olvasható cikkek a lapból:

Trike… utánfutóval?

A trike-ok még napjainkban is komoly feltűnést keltenek az utakon vagy egy-egy parkolóban. És ha a trike után még egy teljes szélességű utánfutó is van kötve?

Kiss Józsi, „Sepy” nem aprózza el. A saját, kert végében lévő műhelyében építette meg a trike-ját, aprólékosan pontosan, precízen. Tíz év alatt készült el, ezzel biztosan komoly helyezést érne el a hosszú távú motorépítésben.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...