Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 242.
Wild 242
Dátum: 2016. január

Szia        

 

Tartalomjegyzék             

 

Élet a Vad Oldalon

 

Slim Jim

A Thunderbike építése a téli szezonban, mindössze négy hónap alatt, a CCE katalógusából állt össze. Néhány alkatrész annyira új volt, hogy még csak nem is került be a 2015-ös katalógusba.

 

Mint egy jó MILF

Most nem a gyerekkori szerelmeddel robogózol, nem a csajoddal furikázol. Ez itt a legdurvább, ami történhet Veled: álmodtál róla már sokszor, és most végre ki is próbálhatod.

 

Big Twin Expo

Gyakorlatilag a Benelux Custom Show-n jártunk, még ha nem is így hívják egyelőre. A kb. 100 épített motor megmutatta, hogy a show megy, a motorok épülnek, a kerekek gördülnek...

 

Rézangyal

Promóciós motor, azért született, hogy a felvidéki BLC Racing valami komolyabb építéssel is előrukkoljon. De nem holmi show bike ez: járóképes, és talán jön az EMAT-ra is.

 

Csoni trike-ja

Nemcsak az extravagáns forma és a méretek, hanem a jól eltalált színkoncepció miatt is megáll az élet, ha ez a trike beparkol valahová. És a fényorgiáról még nem is beszéltünk…

 

Se nő, se motor

Ha Honda CX 500 café racer, akkor Forrest! Naná, hogy a barátnőjének is összerakott egyet. Lapzárta után érkezett a hír, hogy most már egyik sincs a birtokában.

Török tekergő 2.  


Online is olvasható cikkek a lapból:

Slim Jim

A hamminkelni Thunderbike több motorját is bemutattuk már az utóbbi években. Most a Custom Chrome „építs és utazz!” sorozatának – Wild hasábokon szereplő – legújabb tagjaként ismerhetitek meg ezt a remek Slim Softailt.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...