Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 248.
Wild 248
Dátum: 2016. július

Szia        3

 

Tartalomjegyzék             4

 

Élet a Vad Oldalon 6-9.

 

10-16. VILLÁMLÁS ÉS MENNYDÖRGÉS

Legendás típust, az 1400-as Intrudert választotta ki Pisti alapnak a Lowlander Cycles-nél épített motorjához. S hogy miért lett „öko” a motor, arra a cikk végén derül fény.

 

18-22. SEPY REBELJE

Kicsi a Rebel, de nem egyszerű. Ugrásnak feszülő fenevad, mélyen ülő lovassal a nyergében, extrém részletekkel. Ha nincs térérzetünk a mellette lévő tárgyakról, nem is tűnik fel a mérete.

 

24-28. ÓNIX PENGE

A Wild lassan már nem is jelenik meg Rough Crafts építés nélkül, de mit tegyünk, ha kedvenc tajvani mesterünk fáradhatatlanul ontja műhelyéből a ravaszabbnál ravaszabb vasakat?!   

 

30-33. ABSZOLÚT TEREPJÁRÓ

Tóth Sanyi Apriliája – egy kétkerék meghajtásos robogó – gondos építési munkálatok végeredménye. Vannak ugyan gyermekbetegségei, de vannak komoly előnyei is.

 

34-38. SKANDINÁV MOTORÉPÍTŐ BAJNOKSÁG

A svéd chopperek elterjedése a Norrtälje Custom Bike Show-nak is köszönhető. A seregszemle ideje alatt ötleteket kaphatnak az építők egymástól, a nézők egy részéből pedig építő lehet.

 

Open Road Fest, Alsóörs                40-43.

45-49. MAGIC BIKE SHOW

Ne hidd, hogy a közeli Mainz-tól vagy Kölntől kapta el a fertőzést a német városka! Itt már 15 éve rendeznek motorépítő bajnokságot, tehát ez az esemény régebbi még az Eb-nél is!

 

Jászkondorháza über alles                50-52.

Stunt történelem 6. 54-58.


Online is olvasható cikkek a lapból:

ABSZOLÚT TEREPJÁRÓ - Aprilia X-Trail, 2015

Tóth Sanyi motorja az EMAT egyik fontos alapértékét erősítette: nemcsak látványban, hanem technikai megoldásokban is lehet komolyat alkotni.

A motort vizsgálva először nem is érthető, hogy most mi is van? Nagy kerék, különös, mégis enduro-jellegű forma és drámai zöld szín. És mi ez a furcsaság az első keréknél?

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...