Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 246.
Wild 246
Dátum: 2016. május

Szia        

 

Tartalomjegyzék             

 

Élet a Vad Oldalon

 

GIGA ÚTHENGER

Dodi softailjét csak nemrég mutattuk be, és azóta már a Gigamachine által épített V-Rod rettenete is elnyerte az EMAT közönségdíját, a Best od Show-t. Ez az igazi sikertörténet!

 

CAFÉ RACERBŐL BOXER SCRAMBLER

A King Machine blokk-központú BMW faragása valszeg azért nyert café racer kategóriában az EMAT-on, mert nem hirdettek scrambler osztályt. De tuti, hogy ott is tarolt volna! 

 

ANTIK BAGGER

Laci katonai színvilágú Electra Glide-ja fél év alatt nyerte el mai formáját. Az EMAT-on aratott bagger kategóriagyőzelem értékét nagyban emeli, hogy otthon, garázsban épült.

 

GÓZI MOPED

Gózi amit lát, azt átépíti, így járt az a pocket bike is, ami túl nagy volt a kétéves gyermekének. És az EMAT egyik sztárja lett ez a motor, hiszen a váza nem más, mint egy óriási géplánc!

 

A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL

Az EMAT csupán egy (fontos) szeletét képezte a márciusi Budapest Motor Fesztivál hatalmas tortájának, e cikkünkben a nagy motormárkák ott bemutatott újdonságaiból csemegézünk.

 

AmCars nyolcadszor               

HOG szezonnyitó              

Bohemian Custom Bike Show  

Klubok csatája  

           

ÚJRA NYARGAL AZ ÖTÖSFOGAT

Hatalmas szakmai elismerés számunkra, hogy az ország egyik legjobb tollú újságírója – igaz, hogy egyelőre álnéven, de egyszer talán majd felfedi magát – exkluzív beszámolót írt nekünk a jubileumi Sex Action – Beatrice koncertről.

 

Stunt történelem 4.


Online is olvasható cikkek a lapból:

Antik bagger

Bánfalvi Laci dobozosa nyerte az idei Motorépítő Bajnokság bagger kategóriáját.

A ’92-es Evo Electra Glide lassan belép abba a korba, hogy veteránrendszámos lehessen. Így viszont nem is tűnik akkora csodának, hogy pont úgy néz ki, mintha régi lenne. Olyan, mintha kopottas, vintage-jellegű rézburkolatokat szegecseltek volna rá. És tudnunk kell, hogy leginkább azért néz ki így, mert ezt a módszert követve lett átalakítva: vintage-jellegű rézburkolatokat szegecseltek rá.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...