Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 258.
Wild 258
Dátum: 2017. május

Szia      3.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-16. Az aranykoponyák hegye

A Gigamachine 360-as V-Rodja a tavalyi Best of Show-ként már szerepelt magazinunk hasábjain. Most viszont komoly arculatváltozáson ment át, így újra láthatjátok...

  

18-23. Lefőtt a Cafe

Az aluhegesztő gép szabotázsa miatt ugyan kalandos körülmények között, de végül elkészült Kijátz József és Jenei Robi Triumph-ja. Az EMAT-on mutatták be a cefé racer-t.

 

24-30. Fehér mágia

Ákos cseppet sem megszokott színvilágú VT600-asát az a Szabolcs Attila építette meg, akit előző számunkban a különleges Gilera robogó-val lépett szorítóba.

 

32-36. Dirty Yamaha

Míg Szabolcs Attila a VT600-asán melózott, Ákos saját maga is épített egy motort. S hogy miért koszos ez az XS? A cikkből mindenre fény derül.

 

38-42. Mr. Trike

Gyökér András megint egy teljes értékű háromkerekűt gördített ki a műhelyéből. A Vertigo méreteinek, arányainak összhangja példamutató, az EMAT-on díjat is nyert vele.

                                           

52-55. V. Pannonia Custom Show

Áprilisban az oberwarti vásárcsarnokban gyűltek össze az osztrák, a német, a cseh, a szlovén és a magyar motorépítők. Annyit már most elárulhatunk, hogy ütős magyar siker született!

 

44-47. John D’Agostino interjú

 

48. 25 éves a Pirates Family MC

 

50. Nagypéntek a Geronimo MC-nél

 

56-58. Fenevad fesztivál… emléxel?


Online is olvasható cikkek a lapból:

Az aranykoponyák hegye

A Gigamachine 360-as V-Rodja a tavalyi Best of Show-ként már szerepelt magazinunk hasábjain. Most viszont komoly arculatváltozáson ment át, így újra láthatjátok...

 

Történetünk tavaly ott fejeződött be, hogy a motor a show legjobbja lett 2016-os EMAT-on, ott még egy utolsó éjszakán elkészült, minimalista matt-fehér fényezéssel. Ez akkor egy ideiglenes megoldás volt az első szezonra. Az alkotók idén fókuszáltak rá a teljes befejezésre, és egy olyan igényes festésre, ami megkoronázza a kompromisszumokat nem ismerő építést.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...