Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7284 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 273.
Wild 273
Dátum: 2018. augusztus

Szia      5.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-13. A lehetetlen legyőzése

Craig Rodsmith olyan építő, aki pókerarccal vállalja be a lehetetlennek tűnő megbízásokat is. Ezúttal egy café racer-t épített GL1000-ből… ismertebb nevén egy Gold Wing-ből!

 

14-20. Panhead a hétköznapokra

1950 nem tegnap volt. Pedig akkor is készítettek megbízható motorokat, remek példa erre az a Hydra Glide, amely nemrég született újjá az osztrák Hafi garázsában.

 

22-25. Crazy Frank szelleme

A 70-es évek végének chopperei messziről felismerhető sárvédő–ülés traktussal rendelkeztek. Az alkatrész kitalálója előtt most egy belga építő tiszteleg… egy orosz motorkerékpárral. 

 

26-35. Vörös és fekete

Mindig is különleges lehetőség volt számunkra, ha egy stílusában hasonló autót és motort egyszerre mutathattunk meg az olvasóinknak. Ezek az ikrek a Gigamachine-nál készültek.

 

36-39. Az utolsó tánc

A vintage motorok átépítésére és restaurálására szakosodott dán Jamesville Motorcycles műhely 25. építése az egyik legfontosabb a cég történetében… mivel ez az utolsó!

 

40-41. Klub boksz

 

42. Rangers Relax Weekend

 

44-47. Keselyű-ünnep

 

48-52. A francia Chopper Fest

 

54-58. 115 éves a Harley-Davidson

Eleinte nem tűnt okos ötletnek a turisták által amúgy is csúcsra járatott Prágában megrendezni az Ünnepek Ünnepét, de a cseh főváros lazán megbirkózott a százezer motoros


Online is olvasható cikkek a lapból:

Panhead Hafi garázsából

Az 1950-es év enyhén szólva valószínűtlenül rég volt…

Több zenei híresség, például Tom Petty, Peter Gabriel, Suzi Quatro, Eric Carr (KISS), Joe Perry (Aerosmith), Fast Eddie Clarke (Motörhead) és Stevie Wonder is akkor látta meg a napvilágot. A hidegháború intenzitása növekedett abban az évben, Észak-Korea katonái betörtek Dél-Koreába. Az első csehszlovák népszámlálás adatai szerint 354 532 magyar rekedt a világháború után az országban. Itthon bemutatták az első magyar színes filmet, a Ludas Matyit. Az angliai Silverstone-ban hivatalosan is elindult a Formula–1-es világbajnokság.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...