Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7278 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 276.
Wild 276
Dátum: 2018. november

Szia      5.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-17. Az álmatlan világbajnok

„No Sleep ’til Cologne!” – kiáltotta Dimitrij, amikor rádöbbent, hogy a vb-re nevezett motorja még az utolsó héten is darabokban hever. És lám, a kialvatlanság néha világbajnokot szül!

 

18-21. XT Punk

A xenogén traszplantáció valami olyasmit jelent, hogy egy testbe egy másik faj szerveit ültetik át. Ez a Németországban épített BMW pl. repülő- és autóalkatrészeket is kapott.    

 

22-29. TiroLimo

Kb. egy éve írtunk a MotoKofe-ről, az Ural-ra szerelt, mozgó kávéfőző gépről. A jenkik ötletét egy tiroli limonádégyártó cég is átvette, mondjuk az ő promóciós motorjuk egy kicsit komolyabb…       

 

30-33. Káosz szimfónia

Az indonéz Andika Pratama nem hajlandó beállni a könnyebb utat választó, katalógusból építkező motorépítők sorába. Ez a WLA-ja például egyszerre kedélyborzoló és ámulatba ejtő. 

 

34-42. Custom egy másik bolygóról

Alfa Romeo Alfetta blokkot eddig még nem építettek motorvázba. Nem csoda, hogy ha ez az Alpha Centauri megjelenik valahol, olyan figyelmet kap, mintha egy másik bolygóról érkezett UFO lenne.

 

44-46. Kopogd le a fán!

Már az alapgép sem túl gyakori, és a francia George Woodman azzal tette igazán ütőssé a kis Aermacchi-t, hogy fa-elemeket pakolt fel rá. Páran gyűlölik, de többen vannak, akik imádják őt ezért.

 

48-54. Faaker See

 

56-57. Amerikai Autós Találkozó

 

58. A Mannheim-i Veterama


Online is olvasható cikkek a lapból:

Tirolimo - Az SMC 30 collos Indian Baggere

Amióta a tévécsatornákat elárasztó motorépítős szappanoperákban megjelentek a „tematikus motorépítések”, mindenki számára jól ismert ez a koncepció. És vannak olyan országok, ahol a vállalatok, intézmények, cégek (vagy egyszerűen csak befolyásos emberek) pénzt adnak a saját cégüket tükröző egyedi motorokra. És ez már nemcsak Amerikában fut... Ausztriában is van néhány mintapéldány, és most itt a következő, amit bemutathatunk Nektek.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...