Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 281.
Wild 281
Dátum: 2019. április

Szia      5.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-16. HÓFEHÉR JAGUÁR…

…akarom mondani, Intruder. A Lowlander Cycles műhelyében nem a kapkodós, idegbeteg stílusban készült ez a motor, a festés miatt csak egy laza évtized alatt jutott el a végkifejletig.

 

18-21. CB1000R-ADICAL

A csúcstechnológiás svájci café fighter minden elemében a XXI. század szülötte, emiatt historizáló olvasóink csak némi nyugtató bevétele után kezdjenek neki a cikk elolvasásának!

 

22-28. IGAZI CSAPATMUNKA

A nemrég alakult Osztrák Motorépítő Szövetség (ACA) tagjai közösen építették meg ezt a 43 éves Hondát, bebizonyítva azt, hogy méltóak lesznek országuk custom életének vezetésére.   

 

33-33. A LEGANGOLOSABB JAPÁN

A norfolki OEM műhelynek nem kell munka után szaladgálnia, az ügyfelek sorban állnak előttük, hogy végre megkaphassák az álom-motorjaikat. Ami nem is csoda, ha ilyen bicajokat hoznak létre.

 

34-40. BÖMÖS A BAJNOKNAK

Ezt a trackert a Gigamachine egyenesen Horváth Gábor kétszeres olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozónknak építette, a motort a nagyközönség a Motor Show-n szemlélheti meg.

 

42-44. FENSÉG VAGY FENESÉG?

Kilencven éve röffent be először a Majestic, korának legismertebb kétkerekű torpedója. Az amerikai Fuller Moto műhely ezzel az elektromos (?!?!) bringával állított neki emléket. 

 

46-50. Arlen Ness emlékére

 

52. Geronimo MC klubházavató

 

54. AMTS a Hungexpo-n

 

55. Rumbling party a kalózhajón

 

57-58. Oldtimer Show 


Online is olvasható cikkek a lapból:

Hófehér Intruder

Több mint tíz esztendővel ezelőtt, körülbelül 2008-ban Feri, az Intruder tulajdonosa és Gyapi, a cimborája egyszerre keresték meg Nagy Misit a Lowlander Cycles műhelyben.

Egyszerre érkezésüknek egy különös oka is volt: bár két, jelentősen különböző motorral motoroztak, szerették volna, ha az építés stílusa nagymértékben hasonlít egymásra.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...