Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 279.
Wild 279
Dátum: 2019. február

Szia      5.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-13. AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJE

Ez az RE–Indian jó eséllyel pályázna arra, hogy egy ötvenes évek végén zajló poszt-apokaliptikus filmben eljátsza a főhős motorkerékpárjának szerepét. De mi az az RE-Indian?!

 

14-21. ARANYÁSÓ

A Zodiac fennállásának az 50. évfordulójára építette meg ezt a baggert, amely csak nemrég debütált a holland Big Twin Show-n, de most már magazinunkban is megismerkedhetsz vele.

 

22-26. A KEGYETLEN FINN

Timo Laakso motorja legalább olyan vad, harcias és félelmet nem ismerő, mint a Robert Low monumentális Felesküdöttek sagáját szétberserkedő névrokona.   

 

28-34. HOOLIGAN

A Zodiacnál egy új M8 Fat Bob-ot alakítottak át – meglehetősen olcsón. A motort összetuningolták a Dynojet-tel, és kiderült, hogy sikerült megépíteniük a világ egyik legjobb Harley-ját!

 

36-39. ÁRNYÉKLOVAS

A Shadow azért került be a BBB nevű belga műhelybe, hogy ott valami igazán speciálisat hozzanak létre belőle. Hát… sikerült! De hová tűnt Damon Hill, akarom mondani az üzemanyagtartály?

 

40-43. A főszerkesztő motorja

 

44-47. VILÁGJÁRÓ PATKÁNY

A Sportster Föld körüli turnéját a motor show-król elhozott díjak mellett rossz időjárás és balszerencse kísérte. Gazdája mégsem emiatt akadt ki, hanem azért, mert pont Faaker See-ről nem sikerült kupával távoznia. 

 

48-55. Motor Bike Expo, Verona

 

56-58. Verseny a tengerparton

 


Online is olvasható cikkek a lapból:

Hooligan

Már az első pár méter után rájöttem, hogy ennek nem lesz jó vége...

Mohón kinyitottam a fojtószelepet, a durrogó kipufogó és a süvítő szellő hangja nem győzte le a sisakomban lévő hangot, ahogy ordítottam a lelkesedéstől. A megtett körök után hatalmába kerített az addig ismeretlen nyugalom, a csúcssebességgel, amely sokkal nagyobb, mint amivel egy gyári motor rendelkezik. Az előttem lévő út elhagyatott szakasza csábítóan hívogatott, vártam a megváltásra... A szemeimmel fókuszáltam a jelre a távolban, teljes gázzal gyorsultam addig, amíg a sebesség már rég elhagyta a 200 km/órát. Igen, ez a motor biztos bajt hoz rám...

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...