Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 278.
Wild 278
Dátum: 2019. január

Szia      5.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-13. SVÉD ZUGSZESZFŐZDE

A hideg tájon székelő NCCR műhely új Buell építése birtokában nem rottyant maga alá ijedtében a motoros, ha nemcsak közeleg, hanem konkrétan be is kopog ajtaján a vad, északi tél.

 

14-20. BREAKOUT STÍLUSÚ SOFTAIL

A májusi EMAT-ra készülve ritka, de nagyszerű végeredményt hozó koncepciót alkotott meg a Gigamachine műhely. A hangulat meghatározásához egy gyári felnit vett figyelembe…

 

22-24. KECSES SHOVEL

Az 1972-es FLH-ról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy alacsony és keskeny lenne, természetes hát, hogy Samuel Aguiar francia iparművész pont ilyen külsőt álmodott meg neki.   

 

26-32. A HETEDIK

A svájci Baechli Harley-Heaven sorszámozott építései közül a 7. a svájci hadsereg dicséretére lett létrehozva, és a kemény, „harcos” motor nagyon kevés szándékot mutat utas szállítására.

 

34-41. A holland Big Twin Show

 

42-49. HOT ROD CUSTOM SHOW

400 épített motor, 150 épített autó, rengeteg kiállító és árus tette tiszteletét Yokohamában, ahol igen magas a minőség: néhány ottani autónak csak a fényezése megközelíti egy lakás árát.

 

51-58. CUSTOMBIKE SHOW

Novemberben Észak-Németországban már a 14. alkalommal tartották meg a világ egyik legnagyobb motorkiállítását. Az eseményre közel százezer látogató érkezett a világ minden tájáról.


Online is olvasható cikkek a lapból:

Gigamachine Breakout Style Softail

A májusi Motorépítő Bajnokságra készülve ritka, de nagyszerű végeredményt hozó koncepciót alkotott meg a Gigamachine műhely. A hangulat meghatározásához egy gyári felnit vett figyelembe…

A név eredete is innen származik? Igen, egyértelműen Breakout ihlette a motor. Első ránézésre, határozottan, minden részletről a kerekek köszönnek vissza.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...