Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7278 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 280.
Wild 280
Dátum: 2019. március

Szia      5.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-13. POKOLI CHOPPER

Ugyan az olasz Motor Bike Expo „Legjobb fényezés” díját elhozó motort előző számunkban már érintettük, de Gaetano Sole Chopper Hell-jét most főszereplőként is megmutatjuk Nektek.

 

14-18. A TRIUMPH BOBBER HISTÓRIÁJA

E motor története Angliában kezdődött, onnan került át Amerikába, majd több évtizedes használat után visszatért Európába… hogy finn tulajdonosa azonnal darabokra kapja.

 

20-26. ENGEDD KI A GŐZT!

A Rocket Bobs tulajdonosa nemrég megépítette a tökéletes verseny Harley-t, hogy kieressze a gőzt. A 151 lóerős szörny jól teljesít versenypályán, országúton és persze motor show-kon is.

 

28-34. KAPZSI KIRÁLY

Régi barátunkat, a tajvani Winston Yeh-t az a megtiszteltetés érte, hogy a Royal Enfield cég egyenesen az ő műhelyét kérte fel a Continental GT 650 motorkerékpár átépítésére.

 

36-38. DÍVA

Ha a japánoknak megtetszik valami, akkor nagyon szenvedélyesen tudják azt szeretni. Hideki Hoshikawa-t például egyenesen egy H-D megépítésére ösztönözte a The Greatest Showman film.

 

40-47. Motorozz a kábelgyárban!

 

49-58. KUWAIT BIKE SHOW

A Hely, ahol nem az átlag európai pénztárcájához mérik a motorokra költött egyedi kiegészítők árát. Édenné pedig akkor fog válni, ha majd a géposztályokat is egyértelművé.


Online is olvasható cikkek a lapból:

A Triumph bobber históriája

A Triumph története 1971-ben kezdődött a ködös Albionban, de ez viszonylag gyorsan el is múlt, mivel a motort a sors és a gazdája Amerikába vitte.

Oda, ahol ezeket a vasakat régen hatalmas becsben tartották, és napjainkban még mindig nagyra értékelik őket. De e motor végzete más utat mutatott…

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...