Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Aktuális lapszám: 282.
Wild 282
Dátum: 2019. május

Szia      5.

 

6-13. PÓTKIÁLLÍTÁS

Nagy érvágás volt tavaly a motoros üzletágnak az utolsó pillanatban lemondott Budapest Motor Fesztivál. Szerencsére idén a Devils MC magához ragadta a kezdeményezést.

 

14-27. GIGÁSZI EMAT

Ha már maga a rendezvény ilyen hatalmas méreteket öltött, akkor mi sem maradhattunk le tőle: nem kevesebb, mint 14 észbontó oldalon mutatjuk meg Nektek a verseny összes díjazottját!

 

28-34. ÉRTÉKES FÉM

Nem túlzás azt állítani, hogy őrületes ez az indonéz építés! Egyedülálló első felfüggesztése miatt a motor villaszöge módosul rugózás közben, de ez csak egy a rajta lévő milliónyi ötlet közül.    

 

36-40. VASHENGERES KACSA

Hafi konkrétan újraírta Hans Christian Andersen meséjét: az osztrák műhelyben a lepukkant, rút Harley hattyúból vált pompás, fejedelmi kiskacsa… egy steampunk kacsa! 

 

42-48. ROSSZLÁNY

A Motor Show Budapest legnagyobb feltűnést keltő motorját, a Chica Mala Bike-ot egy Fat Boy chicano stílusú átalakításával, együtt hozta létre tulajdonosa, Banáth Tibor és a Radical Garage műhely. 

 

50-52. AZ EURÓPAI DAYTONA

Tenger, napsütés, rockzene: bár a középső feltétel nem mindig teljesült, de ettől függetlenül rengeteg épített motor – és amerikai autó – szerelmese látogatott el idén is az olasz Bike Week-re.

 

54-55. Arrabona Eagles motorostalálkozó

 

56-57. Daimler custom fesztivál

 

58. Iloncsuk ünnep


Online is olvasható cikkek a lapból:

Rosszlány

A jubileumi Fat Boy chicano stílusú átalakulása nem ment egyik pillanatról a másikra, és komoly előkészítést igényelt. Banáth Tibinek pedig nem volt még ezelőtt épített motorja, azonban a cukrász végzettségű fiatalember ki-kitekintett a főzőüstök világából, és egy profi ötvösnél megtanulta a fémfelületek kézi vésésének alapjait.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...