Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7735 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Aktuális lapszám: 268.
Wild 268
Dátum: 2018. március

Szia      3.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-15. Steampunk mennyország

A bolgár Galaxy Custom műhely  – néhány közepes építés után – tavaly év végén ezzel a lélegzetelállító XS650-nel robbant be az elit customok világába.

 

16-21. Airforce

Giovanni Ravelli, az Olasz Ördög tiszteletére építette ezt a motort a DMoL. Pont a vakmerő, első világháborús harci repülő és motorversenyző születésének 130. évfordulójára készültek el vele.

 

22-26. Save the Chopper!

Rainer egy háborús WLA-val próbált meg motorozni, nem túl jó eredménnyel. Aztán jött Stephan „Choppermentő” Simon, besegített a finn vonal is, és a probléma végül megoldódott.

 

28-32. Az Utak Fejedelme

Viktor eleinte nem akarta bonyolítani az életét a Road King komolyabb átépítésével, aztán az a bizonyos kisördög elkezdett sugdosni a fülébe, és hamarosan beindult az első fokozat.

 

34-40. Verona királya

Az Abnormal Cycles hatodik radikális építése – elődeihez hasonlóan – egy kiváló kézműves super-custom, mely a tervezéstől a megvalósításig maximális odafigyelésnek örvendett.

 

42-44. Krokodilbőr

A Modification Motorcycles megmutatta, hogyan lehet a gonosz Triumph Black Bobber-ből egy lágy utcai motort létrehozni. Aztán már csak az állatvédők támadását kellett túlélniük.

 

46-53. Lázadj szívem!

 

54-57. Helsinki: kábelgyári megálló

 

58. Pannonia Custom Show

 

 


Online is olvasható cikkek a lapból:

Lázadj szívem!

Bár megjelenésének idején sokan egyszerűen csak női motorkerékpárnak tartották, 1985-ben, a 250-es Rebel csatasorba állításával a Honda az egész, addig leginkább csak a Music Television előtt kuksoló fiatal generációt célozta meg ezzel a bringával. A kísérlet remekül sikerült, a CMX alacsonyra helyezett súlypontja és könnyű kezelhetősége egy teljesen új nemzedéket (meg a kolumbiai rendőrség teljes gépesített állományát) rántotta be a motorosok közé, és a növekvő elvárások miatt 1986-ra már a 450-es, erőteljesebb testvér is elkészült.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...