Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Szuperzöld

Bár Kengo Kimura műhelye kívülről úgy néz ki, mint egy hamisítatlan angol manufaktúra mondjuk a hatvanas évek végéről, a Heiwa Motorcycles valójában a Felkelő Nap Országának egyik szomorú sorsú városában, Hirosimában nyitotta meg kapuit.

Kimura úr le sem tagadhatná japán őseit és munkamódszerét. Custom-jai egyáltalán nem hivalkodóak, nem feszít rajtuk hatalmas Heiwa logo, és megpillantásukkor a gyanútlan szemlélő könnyen úgy gondolhatja, hogy ilyen motorokat aztán bárki tud építeni.

Sokan megpróbálkoztak egyszerűségükben is szépséges motorjai lemásolásával, de nagyjából mindegyikük elvérzett az akció végrehajtása során.

Mert tény, hogy a most bemutatásra kerülő W650 Kimura tízedik hirosimai munkája, de a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a közgazdaságtudományi diplomával rendelkező mester (csak névazonosság van közte és az egyik neves japán pankrátor között) 2005-ben alapított cége Tokióban már legalább száz motort épített át, mielőtt a műhely nemrég visszaköltözött volna Kimura szülővárosába. Tehát ne tévesszen meg senkit az a fránya tízes!

 

 

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...