Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A jövő elkezdődött

Az egyik legkedveltebb német építőműhely, a Thunderbike ismét a Harley-Davidson egyik legnépszerűbb és vitathatatlanul legsikeresebb modelljét választotta építési alapnak, egy Street Bob-ot. És most itt van a friss történet, hogyan is hajtották végre a műveletet.

Az új Custom Chrome Europe Bolt on and Ride motor bemutatója a motoros szezon végén akár kissé kontraproduktív is lehet, amikor a „ride”, azaz „motorozás” kifejezésről van szó. De ez minden bizonnyal tökéletes időpont – mintegy példaként – az eljövendő építési szezonhoz. Hiszen közeleg a tél…

A „Cross Bob” jó időben érkezett meg az European Bike Fest-re, az osztrák Faak tóhoz, és azon belül is az Arneitz Custom Show-ra. Hétfőn, szeptember 3-án már ott volt, és aztán a teljes héten kiállításra került. Néha forgatáshoz vagy fotózáshoz használták, de nagyjából folyamatosan lehetett szemeket legeltetni rajta.

 

Nézzük meg, mi volt a kiindulási alap! Úgy látszik, hogy a Harley-Davidson folytatja a fejlesztéseket a 2019-es modellévben is. A vázak több típushoz való összevonása, valamint a modellek kivitele kihívást jelent a jövőbeli történészek és a Harley-lovasok számára. Egyszerűen bonyolult. Mégis meggyőző az ismert kereskedelmi mondat: „Soha ne változtass meg egy sikeres nevet!”

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...